Over ons leerwerkbedrijf

Wie en wat is EYEforWEB?

EYEforWEB is een leerwerkbedrijf van REA College Utrecht. Een leerwerkbedrijf waar bijzondere jongeren werken. Ze leren in de praktijk. Dit doen ze door vakkennis en vaardigheden op te doen op gebied van ICT en media, door het maken en onderhouden van websites, webshops en (web) apps. De opdrachten zijn echte opdrachten van echte opdrachtgevers.

De jongeren die bij EYEforWEB werken kregen niet de kans een gewone beroepsopleiding te volgen. Bij REA College krijgen zij de kans om toch een vak te leren en werkervaring op te doen. Tevens begeleiden wij de jongeren na een stageperiode naar een betaalde baan. EYEforWEB is dus een sociaal firm met oog voor haar klanten én oog voor haar professionals-in-opleiding.

REA College staat voor Route-Educatie-Arbeid. De opleidingen die jongeren bij ons volgen zijn een soort BBL-opleiding. Wij hebben expertise in huis om deze jongeren de kennis op te laten doen die ze in het bedrijfsleven nodig hebben. Hier leren jongeren hun vak als bijvoorbeeld: Front End Developer, Back End Developer / Programmeur, Designer, Internet Marketing Specialist (o.a. SEO en social media). Wij stomen jongeren klaar voor werk en begeleiden hen naar een betaalde baan.

De jongeren bij EYEforWEB leren zowel in de theorie als in de praktijk. De theorie door middel van cursussen op deelgebieden. Zo behalen ze waardevolle certificaten waar ze voor nu en in de toekomst wat aan hebben.

Bent u geïnteresseerd in leerwerkwerkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Heb je vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek om jouw ideeën of wensen te bespreken.

Bel 030-7210989 of ga naar het contactformulier

We bieden leerwerkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus EYEforWEB is gericht op social firm met oog voor haar klanten én oog voor haar professionals-in-opleiding. Onze mensen gebruiken en leren dankzij maatwerkopleidingen steeds de nieuwste standaarden.

Neem contact op voor een gesprek over jouw ideeën en wensen.

  

Onze mensen

Welke digitale talenten werken op dit moment bij EYEforWEB?

Bas

Bas

Service & Beheer

Daan

Daan

Front End

Felix

Felix

Front End / Animatie

Jelle

Jelle

WordPress Guru

Niels

Niels

Developer / GIT specialist

Ruben

Ruben

Design

Sander

Sander

Front End

Tobias F

Tobias F

Front End

Tobias R

Tobias R

Developer

Cees

Cees

Praktijkopleider

Otto

Otto

Praktijkopleider / Bedrijfsleider

foto

Jouw eigen talent ontdekken, ontwikkelen en inzetten

Wij geloven dat iedereen een talent heeft. Bij REA College stimuleren we mensen met een beperking om hun eigen talenten te ontdekken, deze verder te ontwikkelen en ze in de beroepspraktijk te gebruiken.

  

Ons uitgangspunt: zelfregie

Ons uitgangspunt is zelfregie. Jij neemt jouw toekomst in eigen hand, op basis van jouw wensen en jouw mogelijkheden.
Jij kiest zelf jouw beroepsrichting en wij toetsen jouw kans op werk.

  

Jij doet de vaardigheden op die je nodig hebt. Jij doet je best om een baan te vinden. En wij ondersteunen jou daarbij.

LEES MEER

  

  

Bewezen succesvol

Onze slagingspercentages bewijzen dat onze aanpak werkt:
Meer dan 60% van onze deelnemers vindt een betaalde baan.

  

  

Partnerships: samen sterker

REA College is ontstaan als samenwerkingsverband tussen Bartiméus, Heliomare en Pluryn. REA College opereert onafhankelijk van deze organisaties en zoekt ook nadrukkelijk de samenwerking met andere partijen op.

Met partners in het bedrijfsleven, voor een goede aansluiting op de arbeidsmarkt. En bijvoorbeeld ook met ROC’s, het UWV en gemeenten.

  

Een aantal van onze partners:

  

Contact

In gesprek om te ZIEN wat wij voor je kunnen betekenen? Heel graag!
Bel ons of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

  

Eye 4 Web
Schooneggendreef 27K
3562 GG Utrecht

Eye 4 Business Services
Postbus 14
3850 AA Ermelo